U bevindt zich op: Home Mens en organisatie RIVM Academy

RIVM Academy

De ambities van het RIVM voor het jaar 2020 vragen van de RIVM’ers dat ze hun expertise blijven ontwikkelen. Om hen daarbij te helpen is in 2013 de RIVM Academy opgericht.

Deze Academy is voor alle medewerkers van het RIVM en zorgt voor een leer- en ontwikkelaanbod dat voortdurend aansluit op de inhoud en de strategie van het RIVM. Zo levert de Academy een bijdrage aan het vertalen van de visie van het RIVM naar het werk van de medewerkers.

Lerende organisatie

Tevens is de Academy een platform waar RIVM’ers hun expertise en ervaringen kunnen delen, aan hun (kennis)netwerk kunnen bouwen en over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kunnen kijken. Dit maakt het RIVM een lerende organisatie. Het programma van scholing en persoonlijke ontwikkeling stimuleert de medewerkers om in te spelen op de voortdurend veranderende samenleving. De Academy richt zich daarbij opRIVM-specifieke kennis en vaardigheden, expertiseontwikkeling, en op management. Daarnaast zijn er verdiepende modules die zich richten op specifieke vaardigheden, zoals communicatiebewustzijn. Met de RIVM Academy is het RIVM lid geworden van de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (NSCU).

DG RIVM en collega tijdens bijeenkomst academy

 

Service